Void Acoustics Hungary

Air Array

3 utas két útban hajtott  hangfal.

Főbb jellemzők:

  • Vizuálisan feltűnő, stílusos, extravagáns.
  • Üvegszálas kompozit műgyanta konstrukció.
  • 14 külön álló hangszóró egység
  • Beépített riggelő rendszerrel.
  • Földre stackkelt mélynyomók.
  • Opcionális állvány vagy riggelő keret.
  • Normál piros kivitelben illetve választható színben.

Alkalmazások:

Magas színvonalú clubboknak Kültéri -és beltéri partykra
LeírásSpecifikáció

Incubus Rendszer / Air Array

Az Incubus Club Rendszer közép-magas eleme az Air Array, ami számos innovatív technológiát egyesít, hogy biztosíthassa a valaha tapasztalt legmagasabb szintű hanghű hangzást. Drasztikus kinézete nemcsak a látványt szolgálja.
Kialakításában a minden egyes részlet egységes egésszé formálásának szükségessége is szerepet játszott. Minden szekció megfelel a line source viselkedési feltételeknek, lehetővé téve mind a frekvencia-, mind a teljesítményelosztás kiaknázását egyetlen egységben. Az ilyen technikák teszik lehetővé, hogy a hangnyomásszintek csökkenjenek a közeli területeken, és megfelelőek legyenek nagyobb távolságokban, mialatt a rövidhullám-elnyelést korrigálhatja a lineáris frekvenciaelosztás. Egy line source összeállítás alkalmazásával az Air Array az egyetlen közép-magas egység, ami képes állandó hangnyomásszintet biztosítani minden távolságban az egyidejűleg érkező bármilyen frekvenciákkal, bárhol is legyél a sugárzási tartományban.
A közép-mély rész 2 hiperbolikus hangszóróból áll, amiket magas teljesítményű, 12”-os hangszóró táplál. Mindegyik hangszóró rendelkezik hőelnyelő hűtőrendszerrel, hogy növelje a megbízhatóságot és csökkentse a teljesítményelfojtás szintjét. Ezek egyesülésével őrült nagy teljesítményszint és az elképzelhető legmagasabb hangnyomás jön létre. Az újonnan kifejlesztett 3”-os tekercsel szerelt 6”-os középhangszóróból 4db kezeli a középfrekvenciákat. A 6”-os hangszórók könnyedén, élethűen adják vissza a hangokat 500Hz-ig. Útvonalhossz kompenzáló eszközöket alkalmaztunk a hullámvezetőkben, hogy összetoldás okozta akadályok nélkül egyesíthessük a teljesítményt, kirekesztve ezzel minden káros interferenciát és garantálva az állandó teljesítményt az adott szórásszögben. A magas szekció 6 rejtett drivert használ egy 1”-os tölcsérrel, amit egy ívelt testen helyeztünk el, hogy egy tulajdonképpen egy egyszerű táppontot biztosítsunk.
Ez csökkent minden káros interferenciát és kiegyenlített frekvencia-átvitelt tart fenn a sugárzási tartomány minden egyes részében. Az útvonalhossz kompenzáló eszközök a tölcséreken belül kerültek elhelyezésre, ezzel lehetővé téve a magas tartomány egészen 26kHz-ig történő kiterjedését.

 

 

Frekvencia átvitel 90Hz - 26kHz ±3dB
Érzékenység LF: 111dB 1w/1m, MF: 114dB 1w/1m, HF: 116dB 1w/1m
Hangvágás pontok Preset via dedicated processor
Impedancia LF: 2 x 4 ohms, MF: 2 x 4 ohms, HF: 2 x 5.33 ohms
Teljesítmény kezelés LF: 3600 watts RMS, MF: 1000 watts RMS, HF: 480 watts RMS
Maximális teljesítmény 143dB cont, 149dB peak
Hangszóró típus 4 x 12" LF, 4 x 3" MF compression driver, 6 x 1" HF compression driver
Nyitószög 90°H x 45°V
Csatlakozó 2 x 8-pole speakON™ NL8
Magasság 1240mm (48.8")
Szélesség 944mm (37.1")
Mélység 813mm (32.0")
Tömeg 144.8kg (319lbs) including stand
Ház Fibreglass Kevlar composite
Függesztő pontok Stack mounted or proprietary flying system
Külső Smooth cellulose

 


 +36 (70)338-4087

Kapcsolat:

VOID Magyarország
+3612530676,+36703384087
 erlatech@erlatech.hu
1171 Budapest, Összekötő utca 1

Üzenet: