Void Acoustics Hungary

Arcline

Az Arcline-t azért hívtuk életre, hogy a bérbeadó cégeknek, a turnécégeknek, és a hangtechnika-beépítés kivitelezőknek olyan line array rendszert biztosítsunk, ami képes teljesíteni a vele szemben támasztott elvárásokat.
Az Arcline alapvető dizájnja az állandóan változó iparágunk igényeinek évekig tartó tanulmányozásának gyümölcse. Az már a kezdetekben eldőlt, hogy a hengerpalást hullámfronttal rendelkező line source elégíti majd ki legjobban a modern line source rendszer igényeit. Hogy ezt végrehajtsuk, a hangfalban lévő minden egyes alkatrészt egy íven helyeztünk el. Ez a hajlított hangfalelrendezés teszi lehetővé az egyes hangszóróknak, hogy egy olyan egységes virtuális hangforrásként működjenek, ami a hangsugárzó hátuljában van, így kiegyenlítve a hang-út távolságát. A haszon jelentős. Állandó hangintenzitást nyújtanak az adott szórásszögben, és nagy linearitást a közeli-távoli átviteli pontban. A normál esetben alacsony impulzus átvitelen – ami a line source átvitel velejáró problémája – is nagyot javítottunk az út-hossz differenciák minimalizálásával és az egyedülálló teljesítményfokozó technológiánk alkalmazásával, ami minden hangszórónkban megtalálható.
Az Arcline termékcsalád tagjai kompromisszum-mentes megoldásokat kínálnak rendszertervezőknek, hangtechnikusok és mindenfajta produkciós cégnek. A bérlési piacon a változatosság kell, hogy legyen a legfőbb szempont, minden új beruházásnál. Az Arcline pedig olyan változatos, amilyennek kinéz.

 


 +36 (70)338-4087

Kapcsolat:

VOID Magyarország
+3612530676,+36703384087
 erlatech@erlatech.hu
1171 Budapest, Összekötő utca 1

Üzenet: