Void Acoustics Hungary

Stasys

A zászlóshajó Stasys Sorozat a valódi akusztikai arzenál azok számára, akik a legnagyobb szintű audio elvárásokkal rendelkeznek. Legyen szó a legnagyobb turnékról, vagy a legnagyobb állandó telepítésről, a Satsys mindig felülmúlja a várakozásokat.
Méretéhez mért teljesítményének az iparban a legnagyobbak közé tartozó arányával a Stasys egy pillantás alatt a legokosabb beruházásoddá válhat, amit csak tehetsz. A Stasys-t használó turnévállalatok rájöttek, hogy fele akkora rendszerre van szükségük, mint korábban, ami hatalmas szállítási és személyzeti megtakarításokat eredményez.
Éjszakai klubok, zenei helyszínek, templomok, mindannyian hamar rájönnek a Stasys használatának hangzásbeli és gazdasági előnyeire. Amikor az anyagi keret igencsak kicentizett, akkor egy olyan eszközbe invesztálni, ami a legjobb teljesítményt nyújtja és a legmegbízhatóbbak közé tartozik, az elsőrendű szempont. A Stasys Rendszer tökéletesen megfelel ezeknek és további kritériumoknak, megkímélve a kasszát.
A Stasys-t hatalmas teljesítmény és kivételesen alacsony torzítás jellemzi. A hangfalak kialakítása eredendően hordozza a képességet, amivel egybefüggő rendszerré alakítható, megőrizve hagyományosan kiegyenlített frekvencia-átvitelét, és zenei, hangzási tulajdonságait.
A Stasys Sorozat termékei remekül hasznosítják a legújabb, az akusztikus dizájn technológia területén elért fejlesztéseket. Ez csak a kiterjesztett kutatási és fejlesztési lehetőségek használatával és egy elkötelezett tervezői csoporttal lehetséges. Példának okáért az X Sorozat minden elemét alávetjük egy „rezonancia feltérképező” vizsgálatnak. A hangszóró minden felületén kicsi gyorsulásmérők százait helyezzük el, és a mérések révén 3D-s képet kapunk a rezonancia módokról és sűrűségről. Ezeket az információkat használjuk fel az anyagok megválasztásához, a precíziós és más problémás területekhez, ezek birtokában finomítjuk a hangszóró erősítéseit, tartjuk minimumon a szerkezetből adódó torzításokat, és érjük el az elérhető legmagasabb teljesítményt a lehető legkisebb torzítással.
A Stasys képviseli az egyik legfejlettebb és legkifinomultabb audio eszközt, ami ma elérhető a piacon.

 


 +36 (70)338-4087

Kapcsolat:

VOID Magyarország
+3612530676,+36703384087
 erlatech@erlatech.hu
1171 Budapest, Összekötő utca 1

Üzenet: