Void Acoustics Hungary

Szinpadi monitorok

A Stasys 4 több mint egy szerepre tervezett, sokoldalú hangfal. Több felfüggesztési ponttal ellátva egyaránt remekül szolgál nagy turnék foldback monitorjaként, és FOH rendszerként kisebb rendezvény helyszíneken. A Stasys 4 egy 1.5”-os kompresszió vezérlőt használ egy kúp alakú hullámvezetőben, ami egy igen robusztus 15”-os mélyhangszóróval társul.
Kutatási részlegünk eltörölte a hagyományos magas-frekvenciájú hangszóró dizájn határait. Rájöttünk, hogy a kúp alakú hullámvezető adja a legjobb nem-tengelyirányú sugárzást, és szórási tartományának kiegyenlített sugárzását. E tényezők mindegyike rendkívül fontos a magas szintű foldback használatnál. Az alkalmazási terület elvárásaitól függően a Stasys 4 használható magas minőségű, belső keresztváltóként, vagy két utas aktív módban.
Mindegyik Stasys hangfal kiegészül egy bélelt utazó dobozzal, és a választható kiegészítők egész sora teszi lehetővé változatos felszerelésüket és hordozhatóságukat. Minden Stasys termékünkhöz a Livedrive 4 in 8 védő dobozt javasoljuk.

 


 +36 (70)338-4087

Kapcsolat:

VOID Magyarország
+3612530676,+36703384087
 erlatech@erlatech.hu
1171 Budapest, Összekötő utca 1

Üzenet: